СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ
Приети състезатели за 53-ия Международен турнир по лека атлетика АКАДЕМИК
January 10,20244265
image-1

На 13.01.2024 г. от 16 ч. в зала Асикс Арена ще се проведе 53-то издание на Международния турнир по лека атлетика в зала Академик. Поради големия интерес към турнира, публикуваме приетите за участие състезатели. Организаторите се извиняват на неприетите състезатели, но поради ограничение във времето на програмата, се налага броят на стартиращите атлети да бъде намален.
Моля, ако някои от приетите състезатели е възпрепятстван да участва, да уведоми организаторите до 13 ч. в петък (12.01.2024), за да бъде попълнена бройката от листата на чакащите. Входът за публика е свободен.
По време на турнира ще се проведе и тържествено честване на 75 години лека атлетика в „Академик“, както  и Мемориал „М. Димитров“. В него са  включени дисциплините от бяганията на 800 m и 3000 m за мъже и жени. Първите трима състезатели от тези дисциплини, определени по сравнителната таблица на Световната атлетика, ще получат плакети, парични премии, а най-доброто постижение ще получи купата от мемориала „М. Димитров“.
Обновен списък на приетите състезатели по дисциплини можете да видите тук:

Приети състезатели за 53 Международен турнир АКАДЕМИК


Детска атлетика
Календар