СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ
Високи спортни резултати и дълголетие
December 25,20163678
image-1

След дългогодишен изпитателен процес, може отговорно да се твърди, че предлаганата комбинация от добре балансирани билкови екстракти на NUTRITION би подпомогнала всеки, който би желал да се чувства наистина жизнен, работоспособен и енергичен във всяка една физическа, а дори и при умствена дейност.

ECDYSTERONE - POWER FORMULA (RHAPONTICUM & RHODIOLA; TRIBULUS & FENU GREEK)

 RHAPONTICUM & RHODIOLA - ECDYSTERONE-ROSAVINS

Rhodiola Rosea e мощен адаптоген. Подобрява работата на сърцето, кръвообращението и качеството на кръвта, като увеличава съдържанието на хемоглобина. Увеличава физическата работоспособност. Rhodiola Rosea повдига настроението чрез увеличаване допаминергична активност, изостря фокуса и увеличава вашата енергия. Rhodiola Rosea балансира  производството на кортизол по време на физическа или емоционална преумора, като по този начин предотвратява неговото негативното действие, свързано с потискането на имунната система, производството на инсулин и преработването на  протеини, мазнини и въглехидрати. Приема се като реставратор на цялостния баланс на тялото и антистрес. Широко се  използва за увеличаване физическите постижения на спортистите.

Rhaponticum Cartamoides – стимулира синтеза на белтъците. Увеличава физическата издръжливост, като подпомага синтеза на костен мозък. Изгаря излишните мазнини. Подобрява работата на черния дроб. Подпомага възстановяването след тежки физически и психически натоварвания. Увеличава сексуалната активност. Окислява свободните радикали в качеството си на мощен адаптоген.

FENU GREEK

Използва се за сексуална стимулация, като увеличава естествено тестостерона,  балансира нивата на кръвната захар. Съдържанието на холин подпомага процеса на мисленето. Намалява нивото на холестерола, особено на липопротеините с ниска плътност (LDL). Наличието на галактоманан играе ключова роля в поддържане здравето на сърцето. Антиоксиданти забавят стареенето на организма и предотвратяват редица болести. Балансира нивата на хормоните, подпомагащи лечението на ПМС и менопаузата.

TRIBULUS

Увеличава естествено нивата на тестостерона на организма и по този начин подобрява мъжката полова активност. Подпомага изграждането на мускули. Потенциалът за изграждане на мускули е популяризиран от Американската асоциация по културизъм IFBB. Има широкообхватни приложения: лекува главоболие, нарушения на нервната и сексуална дисфункция, болки в черния дроб, бъбреците, пикочни и сърдечно-съдови проблеми.


Детска атлетика
Календар