СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ

Теодор Сопотски


Дисциплина: 60м, 100м, 200м

Роден: 04.01.2001

Треньор: Христо Стоянов

Дисциплина Резултат Вятър Място Дата
100m 10.94 +2.4 Sofia(BUL) 2019-06-23
100m 11.01 +0.3 Sofia (BUL) 2018-06-16
4x200m зала 1:31.36 NR U20 Sofia (BUL) 2019-01-13
200m 22.14 +2.4 Sofia(BUL) 2019-06-24
200m 22.33 +0.3 Ninove(BEL) 2019-08-05
200m зала 22.87 Sofia (BUL) 2018-01-21
4x400m 3:20.68 Sofia(BUL) 2019-07-24
4x100 42.00 Sofia (BUL) 2019-07-24
400m зала 51.76 Sofia(BUL) 2019-02-02
60m зала 7.16 Gent (BEL) 2018-12-22


Детска атлетика
Календар