СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ

Веселин Бисерински


Дисциплина: 60 м, скок дължина

Роден: 2008-07-27

Треньор: Моника ГачевскаДетска атлетика
Календар