СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ

Иван Ачкаканов


Дисциплина: 60 м, скок дължина

Роден: 2007

Треньор: Моника ГачевскаДетска атлетика
Календар