СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ

Боян Иванов


Дисциплина: спринт

Роден: 17.10.2007

Треньор: Моника ГачевскаДетска атлетика
Календар