СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ

Мерлинa Арнаудова


Дисциплина: 100м, 200м,

Роден: 06.06.1971

Треньор: Константин ШипоклиевДетска атлетика
Календар