СПОРТЕН КЛУБ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА АКАДЕМИК - СОФИЯ

Боримир Спасов


Дисциплина: 400м, 800м

Роден: 13.09.1993

Треньор: Христо Стоянов

Дисциплина Резултат Вятър Място Дата
400m 49.07 Sofia (BUL) 2016-05-18
400m-ръчно измерване 49.24 Русе 2016-05-11
400m зала 50.68 0000-00-00


Детска атлетика
Календар